Webdesign artikelen

Wij doen onze uiterste best om de ontwikkelingen in de snelle wereld van webdesign bij te benen. Of het gaat om nieuwe trends op het gebied van websites, updates van content management systemen als WordPress of Magento of wijzigingen rond regelgevingen op internet... wij zitten er bovenop. Naast de publicaties op Facebook en Twitter vind je op deze pagina zo nu en dan interessante artikelen die meer uitleg nodig hebben.

Webdesign artikelen

Beveilig jouw website met de WordPress plugin IP Control

Het is van belang dat de map /wp-admin, het centrale zenuwstelsel van iedere WordPress website, niet geopend kan worden door andere mensen. Je kunt deze folder afschermen met een gebruikersnaam en wachtwoord, maar je kunt ook bepalen welke ip-adressen toegang mogen hebben tot deze map.

Het doek is gevallen voor Magento Go

Magento, ‘s werelds meest populaire leverancier van webwinkelsoftware, trekt definitief de stekker uit Magento Go, dé webwinkeloplossing voor de beginnende webwinkelier. Ben jij eigenaar van een Magento Go shop? Lees wat je kunt doen.

10 WordPress plugins die je niet mag missen

Een van de voordelen van WordPress is dat je het eindeloos kunt uitbreiden met behulp van plugins. Er is een gigantische hoeveelheid plugins te vinden, waarmee je de inhoud en functionaliteit van een WordPress website kunt aanpassen. En daar zit misschien een probleem… hoe kies je de juiste plugin?

Waar moet een goed logo aan voldoen?

Een logo is een belangrijk onderdeel van de identiteit van een bedrijf. Soms hebben we voldoende aan slechts een gedeelte van een logo, om het bijbehorende bedrijf te herkennen. De hoogste tijd om eens te kijken naar de factoren of iets een goed logo is of niet.

Verbeter de veiligheid van jouw WordPress website

Hoewel de techniek achter WordPress vanwege het Open Source-principe bij iedereen bekend is en dit in theorie veiligheidissues op zou kunnen leveren, laat WordPress zich gemakkelijk beveiligen. In dit artikel leggen we uit hoe je de veiligheid van jouw WordPress website kunt verbeteren.