Webshopeigenaren vertrouwen op Magento

Meer dan 200.000 webwinkeliers werken dagelijks met Magento en dat is niet zonder reden. Magento is een uitgebreid, professioneel ogende webwinkel die volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit. Magento is absoluut nummer 1 als het gaat om online verkoop.

Wij zijn ontzettend enthousiast over de vele mogelijkheden van een Magento webshop en wij willen je dan ook graag op enkele belangrijke eigenschappen van Magento wijzen.

Webshopeigenaren vertrouwen op Magento
magento-multistore

Multistore mogelijkheid
Het is mogelijk om vanuit één website meerdere domeinen te beheren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de webshops van Coolblue; camerashop.nl en BBQcenter.nl worden gevoed vanuit één website. Je bespaart niet alleen geld doordat je slechts één hostingpakket nodig hebt, maar het levert daarnaast ook vooral beheergemak op.

Uitbreidbaar
Magento biedt de mogelijkheid om met een relatief eenvoudige webshop te beginnen om dat vervolgens op een later moment uit te breiden. Denk aan het toevoegen van extra categorieën en producten of het implementeren van extra functionaliteiten voor de bezoekers. Magento is dus uitermate geschikte voor zowel kleine als grotere webshops.

magento-expendable
magento-admin

Administratief sterk
Met behulp van de Magento backoffice krijg je niet alleen een grip op de productcatalogus, de voorraad, de klanten en de bestellingen, maar wordt ook de hele ‘papierwinkel’ uit handen genomen. Zo worden orderbevestigen en facturen automatisch verstuurd, dus daar hoef je niet meer naar om te kijken.

Gratis software
Magento wordt op de markt gebracht als Open Source software. Dit houdt in dat er geen kosten zijn verbonden aan het gebruik van de software. Dus naast de maandelijkse kosten voor de hosting van jouw website heb je niet te maken met licentiekosten of iets dergelijks. Als een Magento website eenmaal ontwikkeld is, is het geheel gratis.

magento-free
magento-seo

Zoekmachinevriendelijk
Standaard biedt Magento een aantal mogelijkheden die de vindbaarheid in zoekmachines zullen verbeteren, zoals zoekmachinevriendelijke urls’ en de mogelijkheid om zowel op categorie- als productniveau meta-informatie toe te voegen. Daarnaast zijn er extensies beschikbaar om de webshop extra te optimaliseren voor zoekmachines.

Flexibele betaal- en verzendmethodes
Jij kunt zelf bepalen welke betaalmethoden je aan wilt bieden in jouw webshop en uit welke verzendmethodes bezoekers kunnen kiezen. Je kunt bovendien gebruik maken van een groot scala aan standaard mogelijkheden als klantkortingen, staffelprijzen, kortingscoupons en gratis verzending boven een bepaald bedrag.

magento-flexible
  • Magento

    Wat zou je denken van een eigen webshop?

    Kom eens op de koffie in Oss, dan vertellen wij je de voordelen van een eigen Magento webshop.