Webdesign begint met een goed idee

Wil je een nieuw logo laten ontwerpen voor jouw vereniging? Zoek je een geschikte partner voor de te lang uitgestelde restyling van jouw bedrijfswebsite? Wij maken mooie dingen voor online en offline gebruik.

Op deze pagina benoemen we een aantal zaken waar wij ons met heel veel plezier mee bezig houden en waar we het graag een keer met jou over zouden willen hebben.

Webdesign begint met een goed idee
webdesign-huisstijl

Huisstijlen
De basis van iedere website wordt gevormd door een huisstijl, ofwel het logo, de basiskleuren en andere grafische elementen. Mocht een huisstijl voorhanden zijn, dan vertalen wij die in no time naar een ontwerp voor een website. Maar wij vinden het helemaal fantastisch als we mee mogen denken bij de totstandkoming van een huisstijl. Webdesign is cool!

Usability
Usability vertelt iets over gebruiksvriendelijkheid en is allesbepalend voor het succes of – hoe kan het ook anders – falen van een website. Usability stelt kritische vragen als: Hoe is het gesteld met de navigatie van jouw website? Kunnen bezoekers vinden wat ze daadwerkelijk zoeken of verdrinken ze in de grote hoeveelheid informatie op jouw website.

webdesign-usability

Mobiele websites
Steeds meer mensen surfen over het internet via een tablet of smartphone. De hoogste tijd dus om jezelf af te vragen hoe je wilt dat mensen jouw website mobiel beleven. Een dedicated mobiele website met een selectie van de content of liever een website die zich aanpast aan de mobiele bezoeker middels een responsive ontwerp?

Zoekmachine optimalisatie
Een website bouwen is één, gevonden worden is twee. Daarvoor is het van belang dat er goed gekeken wordt naar de techniek achter de website én de inhoud van de website. Optimalisatie van een website zal bijdragen aan een betere vindbaarheid in zoekmachines. Het is een tijdrovend proces, maar vergeet niet; Rome is ook niet in één dag gebouwd!.

webdesign-seo
  • jouw idee

    Wil je jouw idee met ons bespreken?

    Maak een afspraak met ons, zodat we onder het genot van een kop koffie van gedachten kunnen wisselen.