Webdesign nodig voor jouw bedrijf in Uden?

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Databoss en wij maken al 25 jaar mooie dingen voor zowel offline- als online gebruik. Wil je een nieuw logo laten ontwerpen voor jouw vereniging? Zoek je een geschikte partner voor de te lang uitgestelde restyling van jouw bedrijfswebsite? Kom dan eens op de koffie bij Databoss.

Logo’s en huisstijlen

Een logo is zwaar onderhevig aan persoonlijke smaak, daar valt niet over te twisten. Echter zijn er wel wat zaken waar een goed logo aan moet voldoen. Zo moet het representatief zijn, herkenbaar zijn, ook sterk zijn in zwart/wit én schaalbaar zijn. Wij kennen het klappen van de zweep en die informatie delen we graag met jou. Webdesign Uden, van Databoss.

Websites

Een website is niet alleen het digitale visitekaartje van jouw bedrijf, maar stelt jou ook in staat om te communiceren met jouw klanten op het moment dat het jou uitkomt. Want het is tegenwoordig prima mogelijk om een website zelf te beheren, zodat je niet meer afhankelijk bent van de agenda van jouw webbouwer.

Mobiele websites

De statistieken liegen er niet om; steeds meer mensen surfen over het internet via een tablet of smartphone. Heb je jouw eigen website al eens bekeken op een tablet of smartphone? Wij kunnen je wegwijs maken in de verwarrende wereld vol termen als ‘responsive webdesign’ en ‘dedicated mobile websites’.

Webshops

Terwijl de offline winkeliers steen en been klagen over teruglopende verkoopcijfers, floreren de online webshops. Steeds meer mensen winkelen online en dat is ook niet zo gek. Je bent immers niet gebonden aan openingstijden, je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek én je kunt prijzen eenvoudig vergelijken. Is een webshop ook iets voor jou?

  • Webdesign Uden

    Webdesign Uden? Wij regelen het graag voor je

    Wij maken ook mooie dingen voor Udense ondernemers, dus kom eens op de koffie in Oss. (Je bent er zo)