Hallo, wij zijn Databoss

Wij maken al sinds 1989 mooie dingen voor online én offline gebruik. Je kunt hierbij denken aan WordPress websites, Magento webshops en maatwerk webdesign. We werken voor startende ZZP'ers, modeketens met meer dan 250 filialen en alles wat daar tussenin zit. We doen alles met evenveel plezier en enthousiasme. Dat gebeurt overigens wel in Oss, maar dat moet je ons maar niet kwalijk nemen. Ben jij op zoek naar een geschikte partij voor een nieuwe website of webshop, kom dan eens vrijblijvend op de koffie in Oss. Website Uden, we regelen het voor je in Oss.

Unieke grafische ontwerpen

Natuurlijk kun je er voor kiezen om voor jouw website gebruik te maken van een bestaande lay-out of grafisch thema, maar daarmee doe je jezelf tekort. Jij wilt toch ook dat de website naadloos aansluit bij het imago van jouw bedrijf en bovendien een spetterende indruk achter laat bij de bezoeker? Daarom gaan wij de slag met een uniek grafisch ontwerp dat een optimale gebruikerservaring garandeert.

Website Uden: uniek grafisch ontwerp

Website Uden: WordPress CMS

To CMS or not to CMS?

De vraag die je jezelf kunt stellen, is: “Wil ik mijn website zelf kunnen onderhouden?”. Want als dat inderdaad het geval is, hebben wij de perfecte oplossing voor je. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat jou in staat stelt om zonder enige technische kennis een website te onderhouden. Wij liegen er niet om; wij zijn WordPress fanboys. We beloven je dat jij net zo enthousiast zult worden over deze CMS als wij.

Website Uden: OPtiek van Hout website

Mobielvriendelijk, dat spreekt voor zich

In een tijd waarin steeds meer mensen via een tablet of smartphone over het internet surfen, is het van belang dat een website mobielvriendelijk is. Daarom worden al onze websites responsive uitgevoerd. Bij een responsive website past de lay-out zich automatisch aan aan de schermresolutie van de bezoeker. Op die manier is een optimale gebruikerservaring gegarandeerd.

Website Uden: WordPress CMS

WordPress website Uden

Waarom kiezen voor Databoss?

Jarenlange ervaring op het gebied van internet
Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
Maatwerk design als standaard
Na oplevering bereikbaar voor support
Persoonlijk contact i.p.v. ticketsystemen
Heldere communicatie met korte reactietijden
Fantastische koffie & een informele sfeer

Nieuwsgierig geworden?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak